DAGVOORZITTER

Houda laat je

publiek bruisen

van de energie


Houda boeken?

Houda stelt altijd preciés de vragen die de zaal ook in gedachten heeft!


Fotograaf: Joy Hansson

Fotograaf: Jurriaan Brobbel

Ben je op zoek naar een host voor je bedrijfsdag, webinar, awardshow of ander soort evenement?

Een goede dagvoorzitter is een onmisbare schakel tussen je sprekers en je publiek. Ik zorg voor de

rode draad in je bijeenkomst, vol scherpte, humor en interactie.

Door het gesprek van begin tot eind in

goede banen te leiden, kun jij na afloop terugkijken op een geslaagde dag.

Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grootschalig congres: met mij als dagvoorzitter kun je rekenen op een sessie met veel energie. Met een zorgvuldige voorbereiding, scherpe vragen en veel enthousiasme haal ik het beste in je sprekers naar boven. Door snel in te spelen op de actualiteit en op de sfeer in de zaal, maak ik constant een connectie met je publiek.Dit is waarvoor je een dagvoorzitter kunt inschakelen:

  • Je evenement hosten
  • Sprekers introduceren en interviewen
  • Paneldiscussies leiden
  • Publieksvragen coördineren
  • Tijd in de gaten houden


VOOR JONGEREN

Om de aandacht van jongeren vast te houden, moet je dicht bij hun belevingswereld blijven. Ik heb gewerkt met jongeren uit alle hoeken van de samenleving – van scholen tot jeugdgevangenissen – en ben bekend met hun voorkeuren en pijnpunten. Organiseer jij een evenement voor jongeren en studenten? Dankzij mijn kennis en ervaring maak ik als dagvoorzitter makkelijk verbinding met je

doelgroep.

VOOR BEDRIJVEN

Als je als organisatie je medewerkers, prospects of klanten wilt raken, is het belangrijk dat je iedereen bereikt. Dat kan nog best lastig zijn, zeker als je doelgroep bestaat uit mensen met uiteenlopende leeftijden, voorkeuren en culturen. Met oprechte interesse en een flinke dosis inlevingsvermogen breng ik niet alleen overzicht en sfeer in je evenement, maar zorg ik ook dat iedereen zich betrokken voelt en met een glimlach de zaal verlaat.

MENSENWERK IS MAATWERK

Elke groep is anders, en elke groep verlangt een andere aanpak. Daarom vind ik het belangrijk om altijd een goed beeld te krijgen van de mensen die je wilt inspireren. Elke bijeenkomst richten we vooraf samen in, voor een sessie op maat. Daarna ga ik aan de slag om je publiek in beweging te krijgen en zorgen we met elkaar voor een geslaagd evenement.

OPDRACHTGEVERSMDT ON TOUR DIVERSION

MDT on tour is een interactief programma van Diversion waarmee ze langs scholen in het hoger onderwijs door heel Nederland gaan. Het doel: jongeren te enthousiasmeren voor Maatschappelijke diensttijd (MDT).MDT is een landelijk programma voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar met als drie pijlers 1) iets doen voor een ander 2) talentontwikkeling 3 ) ontmoeting. Via MDT gaan jongeren aan de slag met hun skills bij een maatschappelijk project.

Tijdens de tour ervaren de jongeren gedurende een interactief programma op hun school wat MDT is en wat het voor hen kan betekenen. Zo kunnen jongeren én onderwijsprofessionals laagdrempelig kennismaken met MDT.

Als dagvoorzitter neem ik de taak op mij om er een onvergetelijke dag van te maken. Interactief, authentiek en in volle verbinding met het publiek.


STORYTELLING EVENT FAVELASTREET

Aan het eind van elk Favela Street programma voor jongeren is het tijd voor een Storytelling event. Storytelling is een werkvorm om deelnemers te leren om ervaringen te (durven) delen en om hier een authentiek verhaal van te maken. Deelnemers kijken terug naar gebeurtenissen (reflectie) die hen gevormd hebben.

Als dagvoorzitter heb ik de presentatie van de avond gedaan, programma ontworpen en de jongeren geïnterviewd. 

Dank voor de fijne samenwerking en je super coöperatieve aanwezigheid, inspiratie en gezelligheid.

BOUWEND NEDERLAND / adviseur onderwijs & arbeidsmarkt Vivianne Hahn

Ik heb Houda nu een aantal keer meegemaakt als dagvoorzitter en ze maakt er altijd een sprankelend geheel van! Met haar enthousiasme, maar vooral haar oog voor degene met wie ze in gesprek is, zorgt ze ervoor dat er altijd een mooi gesprek op gang komt. En haar positiviteit en energie zorgt ervoor dat je ook als luisteraar steeds geboeid blijft.

Kenniscentrum Sport en Bewegen / Jamilla Vervoort

“Houda is in staat om verbinding te maken met de jongeren op een hele natuurlijke manier. Door haar enthousiasme en haar vermogen om aan te voelen waar het publiek behoefte aan heeft weet ze de boodschap over te brengen en de sfeer goed te houden. Dat is een vak apart en die skills beheerst ze. We zijn dan ook blij dat we Houda hebben gevonden en met haar samen kunnen werken aan onze missie om jongeren steviger in hun burgerschap schoenen te laten staan”

Sr. Projectleider Diversion / Emily Kroes

Houda boeken als dagvoorzitter?

Vul hieronder vrijblijvend het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.