SPREKER

Sportieve powervrouw

met een krachtig

verhaal

Houda boeken?

"Met haar ongekende energie en enthousiasme krijgt Houda iedereen van z’n stoel!"


.

Organiseer je een event voor je bedrijf of vereniging? Dan heb je vast een boodschap in gedachten die je graag wilt overbrengen. Een thema waar alle deelnemers meer over moeten weten of waar je ze over wilt inspireren. En dan natuurlijk het liefst op zo’n manier dat het verhaal ook nog eens goed blijft hangen.

Dat komt mooi uit: bij dat laatste kan ik je helpen.

Als tiener schopte ik het tot Nederlands kickbokskampioen, maar toen sloeg het noodlot toe: een auto-ongeluk maakte een einde aan mijn kickbokscarrière. Ik ging een pittig gevecht tegemoet, dit keer met mezelf. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ik het roer om te gooien. Ik stortte me volledig op mijn andere passie: werken in de sport. Zodat ik anderen zou kunnen inspireren en motiveren.

Mijn topsportmentaliteit heeft mij heel ver gebracht. Niet alleen binnen, maar juist ook buiten de ring. Deze skills en

kennis zet ik nu op allerlei vlakken in. Zo laat ik anderen zien dat ze ertoe doen en meer kunnen dan ze denken. Om mijn publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen, heb ik een succesformule ontwikkeld: de Houda Energizer!


Het programma bestaat uit vier elementen:

 

1.    Persoonlijk verhaal over vallen en opstaan

2.   Focus op het belang van de juiste mindset

3.   Positieve en enthousiaste sfeer

4.   Energizer: sportoefeningen in groepsvorm

Omgaan met tegenslagen is in mijn sessies een veelvoorkomend thema, in en na tijden van corona een extra belangrijk onderwerp. Daarnaast komen diversiteit en inclusie regelmatig aan bod. Ook spreek ik over motivatie en zelfsturing: hoe houd je jezelf en je medewerkers gemotiveerd en hoe bepaal je gezamenlijk de koers? Mijn energieke verhaal gaat niet alleen in het hoofd van je publiek zitten, maar stroomt via het hart door naar de rest van het lichaam. Zo zorg ik voor een beleving waar mensen nog lang over zullen napraten.

VOOR JONGEREN

Om de aandacht van jongeren vast te houden, moet je dicht bij hun belevingswereld blijven. Ik heb gewerkt met jongeren uit alle hoeken van de samenleving – van scholen tot jeugdgevangenissen – en spreek over pijnpunten die ze écht herkennen en ervaren. Zodat ik ze belangrijke lessen kan meegeven over persoonlijke ontwikkeling, studiekeuze, doorzettingsvermogen, durven dromen en meer.

VOOR BEDRIJVEN

Als je als bedrijf een boodschap wilt overbrengen over persoonlijke ontwikkeling en een positieve mindset, zorg ik ervoor dat die ook daadwerkelijk aankomt. Op een krachtige en motiverende manier. Ik neem de groep mee in mijn verhaal en geef gaandeweg waardevolle lessen mee. Zo motiveer ik mensen om over te gaan tot actie, verandering en groei. Geloof me: dat wordt een middag die ze niet snel zullen vergeten!

MENSENWERK IS MAATWERK

Elke groep is anders, en elke groep verlangt een andere aanpak – dat heeft niet alleen met leeftijd te maken. Daarom vind ik het belangrijk om vooraf een goed beeld te krijgen van de deelnemers. Samen bespreken we de plannen en doelen. Daarna ga ik aan de slag om je publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen.

OPDRACHTGEVERSNIKE SOCIAL & COMMUNITY IMPACT: WK VROUWEN 2019 FRANKRIJK

Tijdens het wereldkampioenschap in 2019, stond alles bij Nike in het teken van vrouwenvoetbal. Voor het project ‘Don’t change Your dream, Change the World’ heb ik op een medewerkersevenement gesproken over het belang van coaching voor meisjes. Over het hebben én het zijn van een rolmodel. Ook ging ik dieper in op gestimuleerd worden, barrières overwinnen en de stereotyperingen die meisjes ondervinden in de sportwereld. Dit alles vanuit mijn ervaring als sportprofessional en nationale kickbokskampioen.


The Self-Made Summit

The Self-Made Summit is hét business event voor ambitieuze vrouwen op zoek naar zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie. Tijdens de 2021-editie stond ik als eerste spreker op het podium. Ik sprak een zaal vol met 500 vrouwen toe – en aanwezigen via de livestream. Mijn verhaal ging over motivatie, het omgaan met tegenslagen, geloven in je eigen kracht en zelfreflectie.

Het was geweldig om weer in real-life op het podium te mogen staan. Voor enthousiast publiek met wie er direct een connectie was.


Online Netwerkevent Meer Kans op Werk voor Jongeren

Tijdens het Online Netwerkevent met het thema 'kansen en belemmeringen' heb ik het publiek mogen inspireren met belangrijke boodschappen. Ik ben gestart met het geven van de 'Houda-energizer', boksoefeningen met een scheut positieve energie. Honderden mensen thuis deden mee; het publiek kwam letterlijk in beweging.


Het publiek is gemotiveerd en geïnspireerd door mijn verhaal dat ik heb gekoppeld aan de doelgroep jongeren. Het verhaal gaat over vallen en opstaan, mensen in hun kracht zetten en zelfsturing. De doelgroep jongeren ken ik door en door. Ik deel graag mijn tips en tricks vol passie.


PRO RAIL WOMEN ON THE MOVE

Ieder jaar wordt de Young Talent award van Stichting Topvrouw van het jaar uitgereikt. Om de beste kandidaat, die ProRail zal vertegenwoordigen, te vinden is het programma Women on the move opgezet. 12 jonge vrouwen krijgen 5 sessies om zichtbaarder te worden, hun netwerk uit te breiden en te staan voor wat ze waard zijn.


De kickstart van dat traject heb ik mogen hosten, de vrouwen heb ik mogen inspireren en motiveren. Na een online workshop van 1,5 uur zijn de vrouwen met 3 krachtige boodschappen naar huis gegaan: geloof in je eigen doelen, daar begint het mee. Ondersteun elkaar waar het kan, want samen staan jullie sterk en tot slot: je start zegt niets over je finish. Je kunt alles bereiken wat je wilt.


UWV BLIJF FIT-DAG

Tijdens de ‘Blijf Fit’-dag voor de consulenten van de UWV heb ik een spetterende Houda Energizer gegeven als afsluiter van de dag. Met een warming-up en aangepaste oefeningen konden de werknemers hun teambuilding vol energie afronden.


STICHTING READY DEN HAAG

Ik deelde mijn authentieke verhaal met een groep jongeren die zich inzet voor talentontwikkeling, met als doel hen te motiveren en inspireren. Daarnaast wilde ik ze aanzetten tot actie om hun eigen dromen en doelen te verwezenlijken, van vallen tot opstaan. Met de punchline ‘Tegenslag is kracht!’


VENZO VRIJWILLIGERSAVOND AMSTERDAM ZUIDOOST

Venzo is een verbindingsplatform voor vrijwilligerswerk. Ter ere van deze vrijwilligers vertelde ik op deze avond over de reis die ik onderging om te komen waar ik nu ben. En hoe mijn ervaring als vrijwilliger daar een rol in heeft gespeeld. Tijdens de sessie kwamen we met maar liefst driehonderd mensen letterlijk in beweging. Op en top energizing dus!

“ Ik had dit echt even nodig, deze nieuwe energie, heerlijk”

“Wat tof om Houda’s voorbeeld te zien en te horen, dat inspireert me enorm!”

“Deze sessies maken voor mij echt het verschil, ik ben zo blij dat ik me heb aangemeld!”

PRO RAIL – WOMEN ON THE MOVE/ Deelnemers evenement

"Houda is met haar persoonlijke ervaringen als topsporter en als (Marokkaanse) vrouw een positief markante verschijning in de sportwereld, die voornamelijk door mannen wordt gedomineerd. Met passie vertelt ze je daar meer over. Houda zou Houda niet zijn als ze jou tijdens haar motivational talk niet in beweging brengt; niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Zo heb ik tijdens het bijwonen van haar motivational talk ook een aantal basistechnieken van het boksen geleerd, terwijl ik mentaal geïnspireerd raakte door haar verhaal. Die combinatie weet Houda op subtiele wijze te integreren in haar verhaal, waarmee zij tevens de connectie wist te leggen met het publiek."

STICHTING READY/ Deborah's Palm, Shayleen

Tijdens onze online netwerkbijeenkomst heeft Houda een energizer gegeven waarbij zij met haar positieve energie en daadkracht de mensen thuis heeft kunnen laten mee bewegen.

Met haar verhaal over omgaan met tegenslagen, motivatie en zelfsturing heeft zij de collega’s en netwerkpartners geïnspireerd én laten zien dat de start niets zegt over de finish.

Ben je op zoek naar een bevlogen spreker die vanuit oprechtheid mensen kan raken, boek dan Houda als spreker!

Projectleider Meer Kans op Werk Jongeren/ Natalia Pereira Domingues

Houda gaf een presentatie tijdens het jaarlijkse festijn voor vrijwilligers van VENZO in Amsterdam Zuidoost. Al gelijk bij binnenkomst kon je voelen dat ze een ontzettend positive vibe met zich meebracht.

De zaal kwam in beweging en deed enthousiast mee, ook voor de oudere en mindervalide gasten had zij passende uitdagingen bedacht die heel goed werden ontvangen. Houda inspireerde de zaal met haar persoonlijke verhaal en doorzettingsvermogen. Een krachtige vrouw die zich inzet voor haar medemens.

Niet alleen de gasten maar ook de studenten die deze avond meehielpen met de organisatie waren enthousiast en hadden zoiets van wat Houda allemaal gedaan en bereikt heeft inspireert mij ook echt te vechten voor de doelen in mijn leven. Ontzettend bedankt voor het delen van jouw verhaal en alles wat je doet om andere te empoweren. Ik ben fan van je❤

projectleider MBO College Amsterdam Zuidoost ROCvA / Lieke Koningen

HOUDA BOEKEN ALS SPREKER? 

Vul hieronder vrijblijvend het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!