SPREKER

Sportieve powervrouw

met een krachtig

verhaal

Houda boeken?

“Met haar ongekende energie en enthousiasme krijgt Houda iedereen van z’n stoel!”


bron: Les Adu

Organiseer je een event voor je bedrijf of vereniging? Dan heb je vast een boodschap in gedachten die je graag wilt overbrengen. Een thema waar alle deelnemers meer over moeten weten of waar je ze over wilt inspireren. En dan natuurlijk het liefst op zo’n manier dat het verhaal ook nog eens goed blijft hangen.

Dat komt mooi uit: bij dat laatste kan ik je helpen.

Als ervaren spreker heb ik een succesformule ontwikkeld om m’n publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen: de Houda Energizer!

Hiervoor gebruik ik de volgende elementen:

  1. Persoonlijke verhaal over vallen en opstaan
  2. Focus op belang van de juiste mindset
  3. Positieve en enthousiaste sfeer
  4. Energizer: sportoefeningen in groepsvorm

Met deze speciale formule gaat jouw verhaal niet alleen in het hoofd van je publiek zitten, maar stroomt het via het hart door naar het hele lichaam. Zo zorg ik voor een middag waar mensen nog lang over zullen napraten. En kunnen we samen de stap zetten naar het belangrijkste doel: actie!

VOOR JONGEREN

Om de aandacht van jongeren vast te houden, moet je dicht bij hun belevingswereld blijven. Ik heb gewerkt met jongeren uit alle hoeken van de samenleving – van scholen tot jeugdgevangenissen – en spreek over pijnpunten die ze écht herkennen en ervaren. Zodat ik ze belangrijke lessen kan meegeven over persoonlijke ontwikkeling, studiekeuze, doorzettingsvermogen, durven dromen en meer.

VOOR BEDRIJVEN

Als je als bedrijf een boodschap wilt overbrengen over persoonlijke ontwikkeling en een positieve mindset, zorg ik ervoor dat die ook daadwerkelijk aankomt. Op een krachtige en motiverende manier. Ik neem de groep mee in mijn verhaal en geef gaandeweg waardevolle lessen mee. Zo motiveer ik mensen om over te gaan tot actie, verandering en groei. Geloof me: dat wordt een middag die ze niet snel zullen vergeten!

MENSENWERK IS MAATWERK

Elke groep is anders, en elke groep verlangt een andere aanpak – dat heeft niet alleen met leeftijd te maken. Daarom vind ik het belangrijk om vooraf een goed beeld te krijgen van de deelnemers. Samen bespreken we de plannen en doelen. Daarna ga ik aan de slag om je publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen.

OPDRACHTGEVERSNIKE SOCIAL & COMMUNITY IMPACT: WK VROUWEN 2019 FRANKRIJK

Tijdens het wereldkampioenschap in 2019, stond alles bij Nike in het teken van vrouwenvoetbal. Voor het project ‘Don’t change Your dream, Change the World’ heb ik op een medewerkersevenement gesproken over het belang van coaching voor meisjes. Over het hebben én het zijn van een rolmodel. Ook ging ik dieper in op gestimuleerd worden, barrières overwinnen en de stereotyperingen die meisjes ondervinden in de sportwereld. Dit alles vanuit mijn ervaring als sportprofessional en nationale kickbokskampioen.


UWV BLIJF FIT-DAG

Tijdens de ‘Blijf Fit’-dag voor de consulenten van de UWV heb ik een spetterende Houda Energizer gegeven als afsluiter van de dag. Met een warming-up en aangepaste oefeningen konden de werknemers hun teambuilding vol energie afronden.


STICHTING READY DEN HAAG

Ik deelde mijn authentieke verhaal met een groep jongeren die zich inzet voor talentontwikkeling, met als doel hen te motiveren en inspireren. Daarnaast wilde ik ze aanzetten tot actie om hun eigen dromen en doelen te verwezenlijken, van vallen tot opstaan. Met de punchline ‘Tegenslag is kracht!’


VENZO VRIJWILLIGERSAVOND AMSTERDAM ZUIDOOST

Venzo is een verbindingsplatform voor vrijwilligerswerk. Ter ere van deze vrijwilligers vertelde ik op deze avond over de reis die ik onderging om te komen waar ik nu ben. En hoe mijn ervaring als vrijwilliger daar een rol in heeft gespeeld. Tijdens de sessie kwamen we met maar liefst driehonderd mensen letterlijk in beweging. Op en top energizing dus!

Houda is met haar persoonlijke ervaringen als topsporter en als (Marokkaanse) vrouw een positief markante verschijning in de sportwereld, die voornamelijk door mannen wordt gedomineerd. Met passie vertelt ze je daar meer over. Houda zou Houda niet zijn als ze jou tijdens haar motivational talk niet in beweging brengt; niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Zo heb ik tijdens het bijwonen van haar motivational talk ook een aantal basistechnieken van het boksen geleerd, terwijl ik mentaal geïnspireerd raakte door haar verhaal. Die combinatie weet Houda op subtiele wijze te integreren in haar verhaal, waarmee zij tevens de connectie wist te leggen met het publiek.

STICHTING READY/ Deborah’s Palm, Shayleen

Houda gaf een presentatie tijdens het jaarlijkse festijn voor vrijwilligers van VENZO in Amsterdam Zuidoost. Al gelijk bij binnenkomst kon je voelen dat ze een ontzettend positive vibe met zich meebracht.

De zaal kwam in beweging en deed enthousiast mee, ook voor de oudere en mindervalide gasten had zij passende uitdagingen bedacht die heel goed werden ontvangen. Houda inspireerde de zaal met haar persoonlijke verhaal en doorzettingsvermogen. Een krachtige vrouw die zich inzet voor haar medemens.

Niet alleen de gasten maar ook de studenten die deze avond meehielpen met de organisatie waren enthousiast en hadden zoiets van wat Houda allemaal gedaan en bereikt heeft inspireert mij ook echt te vechten voor de doelen in mijn leven. Ontzettend bedankt voor het delen van jouw verhaal en alles wat je doet om andere te empoweren. Ik ben fan van je❤

projectleider MBO College Amsterdam Zuidoost ROCvA / Lieke Koningen

HOUDA BOEKEN ALS SPREKER? 

Vul hieronder vrijblijvend het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!