CURSUS

SuperHeld

Cursus

Weerbaarheid

bron : Lizan Nijkrake

Houda boeken?

“Alles wat je aandacht geeft groeit.”

SuperHeld

• Is jouw kind tussen de 7 en 12 jaar?

• Is je kind verlegen en teruggetrokken?

• Vindt je kind het lastig om te reflecteren?

• Wil je dat jouw kind meer zelfvertrouwen krijgt en voor zichzelf kan opkomen?

• Wil je je kind vaardigheden meegeven, waar het levenslang profijt van heeft?

Schrijf je kind nu in voor deze online weerbaarheidstraining!

In deze praktische en speelse training, wordt je kind weerbaarder en leert het positiever denken.

Wat krijg je?

Online lessen

4 online lessen met video’s: bij iedere les krijg je toffe opdrachten en een interactieve quiz. De video’s en opdrachten bekijk en maak je op eigen tempo. Je account is voor twee maanden actief, wij adviseren om 1 les per week te maken. Het proces wordt online in de gaten gehouden door Houda.

Werkboek

Elk kind ontvangt een werkboek met opdrachten. Direct na aanmelding krijg je als ouder een exemplaar thuisgestuurd; het werkboek kan ook digitaal gedownload en ingevuld worden. Zo kan je kind zelf kiezen hoe het te werk gaat.

Vragen

Ouders en kinderen kunnen altijd hun vragen stellen op het platform via de knop “stel je vraag aan Houda”. Meer hierover in het introductie filmpje dat je direct ontvangt na je aankoop. Elke eerste maandag van de maand wordt er voor de ouders een interactieve groepssessie georganiseerd (online), waar Houda vragen zal beantwoorden. Via de mail info@houdaloukili.com kun je ook altijd je vraag stellen.

Videos

Direct na je aanschaf ontvang je een introductie video, over alle ins en outs van de website en de beste manier om te leren voor je kind. Je hebt direct toegang tot ondersteunende video’s die het kind helpen bij het maken van de opdrachten.

Wil je na het volgen van de cursus online een 1 op 1 begeleiding voor je kind, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

0

Lessen

+ 0

Kids gecoacht

0 Jaar

Ervaring

In de lessen leer je over...

Een Positieve Mindset

Een positieve mindset is belangrijk voor je kind. Maar wat betekent het precies? En hoe zet je negatieve gedachtes om in positieve gedachtes?

Je Beste Eigenschappen

Elk kind heeft unieke eigenschappen. Wij leren je kind om zijn of haar eigen kracht te ervaren en deze goed in te zetten.

Krachtige Houdingen

Wie stevig in zijn schoenen staat, kan beter zijn grenzen aangeven en voor zichzelf opkomen. Aan het eind van deze les weet je kind welke houdingen krachtig zijn.

De Held In Jou!

Het is belangrijk dat je kind leert om trots te zijn op zichzelf, zelfvertrouwen opbouwt en zichzelf als SuperHeld ziet.

Deze cursus is geschikt als je kind moeite heeft met:

 1. Positief denken
 2. Voor zichzelf op te komen
 3. Contact leggen met andere kinderen
 4. Reguleren van emoties

Wat leert je kind

 1. Inzicht krijgen in eigen kracht
 2. Positief denken
 3. De juiste houding aannemen
 4. Verschillende houdingen herkennen
 5. Stevig staan en zelfvertrouwen uitstralen
 6. De 'groeimindset' inzetten
 7. Emoties van jezelf en een ander herkennen

Doe mee met SuperHeld

Is jouw kind tussen de 7 en 12 jaar? Wil je dat jouw kind meer zelfvertrouwen krijgt en voor zichzelf kan opkomen? Wil je je kind vaardigheden meegeven, waar het levenslang profijt van heeft? Meld je kind dan aan voor deze online weerbaarheidstraining! In deze praktische en speelse training, wordt je kind weerbaarder en leert je kind positiever denken.

Groetjes, Houda