Houda Loukili (33, spreker, consultant en trainer) is getrouwd en moeder van drie kinderen. Ooit was ze Nederlands kampioen kickboksen, tegenwoordig geeft ze weerbaarheidstrainingen.

Groeikaartjes

Vooral op de groeikaartjes is Houda trots. Er staan teksten op als ‘Ik mag om hulp vragen’ of ‘Ik kan het’, ogenschijnlijk eenvoudige woorden, maar die kunnen wel bijdragen aan een positieve mindset.

“Ik gebruik ze ook voor mijn eigen kinderen. Elke dag pakken ze een kaartje – ze zien het als hulpmiddel om positief te denken. Mijn kinderen zijn mijn grootste supporters. Ze zijn ook heel kritisch. Zo adviseren ze mij soms toch echt voor een ander woord te kiezen. Of ze adviseren een ander plaatje, iets wat net aantrekkelijker is. Dat is ook wat ik met mijn cursus wil bereiken, dat kinderen het vet vinden om te doen. De poppetjes die ik in het werkboek en de cursus gebruik, hebben allemaal verschillende kleuren. Ik wil dat ieder kind zich erin kan herkennen, iets wat ik zelf heel erg heb gemist.”

De groeikaartjes die Houda bij haar trainingen gebruikt zijn een hulpmiddel voor een positieve mindset.

Bekijk de training SuperHeld voor Kids!

Bekijk de groeikaartjes SuperHeld voor Kids!

Lees het artikel op Kek Mama